Select Page

Ramai lelaki melayu kini yang mengalami masalah pancut terlalu cepat. Baru sahaja mahu ‘panas’, senjata dah layu. Apa kesannya? Kesannya yang ketara adalah ia menyebabkan anda sebagai suami berasa tertekan dan isteri rasa suram. Bahkan, anda tidak rasa diri anda sebagai ‘sang wira’ yang gagah lagi. Rasa tak macho macam awal-awal kahwin dulu. Rasa tak boleh nak bagi kebahagiaan sebenar kepada isteri. Betul kan?

Apakah ‘rahsia suami gagah’ yang boleh anda ikuti hari ini juga untuk wujudkan peningkatan daya seks anda di ranjang? Bagaimana cara cepat untuk bertarung lebih lama di atas katil bersama isteri tercinta?

Ikuti 5 tips ringkas ini

1. Melancap Bersama Isteri

Ya, salah satu kaedahnya adalah untuk anda melancap bersama isteri anda. Lebih kurang 1 jam sebelum anda mengadakan hubungan seks bersama isteri, anda dan isteri lakukan onani pada zakar anda menggunakan tangan terlebih dahulu sehingga anda pancutkan air mani. Ini dapat membantu untuk melambatkan ejakulasi kali kedua semasa anda mengadakan hubungan seks bersama isteri anda semasa beradi di ranjang selepas 1 jam kemudian.

 

2. Guna Teknik Tahan – Mula

Semasa anda melancap bersama isteri, apabila anda terasa ingin pancutkan air mani pada masa itu anda berhenti. Jangan bagi ia keluar. Cuba tahan nikmat tersebut. Lakukan beberapa kali sekurang-kurangnya 3 kali. Maka kali ke seterusnya, muntahkan air mani tersebut daripada senjata keramat anda. Pastikan anda menggunakan pelincir supaya zakar anda tidak sakit. Sekiranya anda dapat lakukan ini, ia dapat membantu untuk melambatkan pancut air mani semasa anda lakukan hubungan seks.

 

3. Sabar, Jangan Tebuk Cepat Sangat

Semasa sedang berasmara dengan pasangan, ambil masa 15 hingga 20 minit untuk bercumbu dan menaikkan nafsu bersama pasangan. Jangan terlalu cepat nak tebuk, jangan terlalu gopoh. Sabar sikit. Puaskan dulu nafsu pasangan anda hingga dia puas sampai mengerang kesedapan. Sentuh lembut kawasan-kawasan sensitif isteri sehingga dia sangat terangsang. Selepas 15 hingga 20 minit, barulah anda mulakan muqaddimah tebukan. Nikmatnya lebih lazat kerana pasangan anda pasti sudah mula ‘basah’ di bawah. Nak masuk pun, zupppp cepat je.

 

4. Guna Teknik Kemut

Semasa sedang melakukan hubungan seks bersama isteri, gunakan teknik kemutan. Semasa sedang mendayung isteri dan hampir nak pancut air mani, kemut dan tahan daripada terpancut. Tahan betul-betul dan jangan bagi air mani terpancut. Berhenti lakukan hubungan seks selama 30 saat hingga 1 minit tunggu ‘kurang panas’, kemudian sambung semula. Teruskan teknik ini sehingga anda buat keputusan untuk pancutkan air mani anda.

5. Lakukan Senaman Kegel

Senaman kegel dapat menguatkan otot PC anda yang mana ia melibatkan zakar anda semasa nak pancut air mani. Otot PC yang kuat bermakna anda dapat mengawal pancut dengan lebih kuat. Itulah sebabnya anda perlu buat senaman kegel secara kerap setiap hari. Ini bagi memastikan otot PC anda kuat dan anda dapat melakukan hubungan seks dengan lebih nikmat dan lebih lama lagi selepas ini.

Oleh itu, kami dari rahsiasuami.com sangat menggalakkan anda untuk gunakan kaedah-kaedah yang terbukti berkesan seperti di atas jika anda ingin melambatkan proses pancut air mani. Ini bagi memastikan anda dan isteri berasa puas dan nikmat ketika bersama. Apabila isteri nikmat, dia pun akan lebih kerap tersenyum. Mood dia akan jadi lebih baik dan hubungan suami isteri anda dapat jadi lebih baik!

Apa rahsia supaya anda boleh tingkatkan lagi ketahanan ‘senjata peribadi’ anda supaya tahan lebih lama? Ini serius. Klik sini

Rahsia Tahan Pancut: Picit Sini
error: Content is protected !!